Πριν κάνεις οτιδήποτε...

Μάθε πως διαφέρουμε!
  • Καλώς Ορίσατε στο Παραμύθι
  • Πως φτάσαμε έως σήμερα ?
  • Φωτογραφίες των χώρων μας
  • Τι είπαν για το πάρτι τους οι τελευταίοι διοργανωτές
  • Ο χώρος του Παιχνιδιού

Όλοι για ένα παραμύθι ζούμε.. την αλήθεια την ξέρουμε.

Κυρίες και κύριοι σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο Παραμύθι.Το παραμύθι μετά από 22 χρόνια λειτουργίας και λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του.
Προσαρμόζεται και συμμορφώνεται με βάση τους εκάστοτε υγειονομικούς κανόνες και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αποκλειστικά prive party και κάθε Παρασκευή ημέρα Θεάτρου και δημιουργικής απασχόλησης.

Περιηγηθείτε σε όλη την ιστοσελίδα και μέσα από τις  εναλλακτικές δραστηριότητες που σας προσφέρει ο χώρος μας θα ανακαλύψετε την καινοτόμο διαφορά που έχουμε με τους υπόλοιπους χώρους , που προσφέρουν διασκέδαση για το παιδί στην Αθήνα.
Είμαστε ο μοναδικός χώρος σε όλο τον κόσμο που προσφέρει θέαμα υψηλών προδιαγραφών σε παιδικά πάρτι η εκδηλώσεις και οι υπηρεσίες μας γενικά, χαρακτηρίζονται ποιοτικές με αισθητή την Αγάπη & το Σεβασμό που έχουμε για το παιδί.
Σημείωση: Η ιστοσελίδα αυτή είναι φιλική και εύχρηστη στο παιδί. Δείτε την μαζί του.

Αίτημα κράτησης θέσης

Αφήστε το κενό:

Η ιστορία μας...

«Παραμύθι»

Μία εναλλακτική πρόταση που δεν προέκυψε τυχαία στη ζωή μας....


To 1981-1982 πραγματοποίησα και ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου ως Ομαδάρχης  - Αρχηγός σε σχολή του Υπουργείου Παιδείας. Εργάστηκα σε κατασκηνώσεις για δύο καλοκαίρια. Το κύριο επάγγελμα μου στο οποίο εργάστηκα για αρκετά χρόνια, ήταν βοηθός μικροβιολόγου. Το 1991 & 1992 απέκτησα τα 2 μου παιδιά & παράλληλα εργάστηκα  στις πωλήσεις. Το 1997  ταξίδεψα στην Αμερική και εκεί επισκέφτηκα την Disney του Orlando.

Αυτό ήταν το έναυσμα για την πρώτη εσωτερική ανησυχία-αναζήτηση.

Την 1η Ιουνίου το 1999 (πριν 18 χρόνια) μου δόθηκε η  ευκαιρία να εξωτερικεύσω αυτό το «δημιουργικό παιδί», ( που κρυβόταν καλά μέσα μου!), σε συνδυασμό με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που το καθορίζει και έφτιαξα τον πρώτο για την εποχή του , θεματικό παιδότοπο με κύριο χαρακτηριστικό ένα διαχρονικό κάστρο !
Το 2001, με την βοήθεια των παιδαγωγών που εργάζονταν στο Παραμύθι, δημιουργήσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και έμφαση στο ΠΑΙΔΙ, μικρά θεατρικά μονόπρακτα , τα οποία παρουσιάζουμε από τότε, στα πάρτι και τις εκδηλώσεις μας.

Οι αναζητήσεις, οι διαφοροποιήσεις και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα δεν έπαψαν στιγμή να αποτελούν βασική μας προτεραιότητα. Τα  επαγγελματικά ταξίδια σε Ευρώπη και Αμερική και η συλλογή ιδεών μέσα από την παρακολούθηση θεαμάτων στα μεγαλύτερα πάρκα, συνετέλεσαν στο να δημιουργήσουμε 25 θεατρικές παραστάσεις-θεάματα που ο καθένας μπορεί να εντάξει στα πάρτι  του ή να παρακολουθήσει στις εποχιακές μας εκδηλώσεις.

Σε αυτά τα 18 χρόνια έχουμε δεχτεί πάνω από 200.000 παιδιά θεατές και έχουμε πραγματοποιήσει περίπου 5000 πάρτι και 90 εταιρικές εκδηλώσεις με επισκέπτες από όλη την Αθήνα.

Με αφορμή, λοιπόν, την παραπάνω περιγραφή, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους γονείς που μας τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους , όλα αυτά τα χρόνια.

Να είστε σίγουροι πώς η εκτίμηση για τη υποστήριξη σας είναι απεριόριστη και κατ’ επέκταση αδιαπραγμάτευτη η συνεχόμενη διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε, δηλαδή ενός καθαρού, υγιεινού πρωτότυπου και με ασφάλεια , χώρου , το «Παραμύθι».

2017 με την μεγάλη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει και την ολοκλήρωση της τεχνικής υποδομής που απαιτείται , είμαστε έτοιμοι για την ανάπτυξη μας μέσω franchise.

2020 ήρθε η πανδημία και δυστυχώς τα πράγματα άλλαξαν. Μία νέα εποχή η οποία αλλάζει την ψυχολογίαΤων γονέων και τα παιδιά στερούνται την μεγάλη χαρά που προσφέρει ο παιδότοπος.

2021 αρχίζει η επιστροφή στην κανονικότητα, με πολλές δυσκολίες στην προσαρμογή της νέας εποχής. Πρωτόκολλα, δεσμεύσεις δεν μας αφήνουν ελεύθερους να προσφέρουμε την ψυχαγωγία που μέχρι τώρα ξέραμε.

Εμείς έχουμε την υποχρέωση να προσαρμοστούμε σε όλη αυτή την κατάσταση με τις δυνάμεις που διαθέτουμε.
Μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις.

Με εκτίμηση

Γιάννης και Ορσία Κυριακίδη

Ένα διαχρονικό κάστρο στην Ν. Ιωνία Αττικής

Κάντε κλικ σε μία φωτογραφία και πατώντας αριστερά δεξιά θα τις δείτε όλες.

αυτό είναι το βιβλίο εντυπώσεων των διοργανωτών

Ήταν όλα εξαιρετικά, πολύ ωραίο περιβάλλον, άψογη εξυπηρέτηση

Χαμογελαστά πρόσωπα και ευγένεια πάνω απ` όλα, ευχαριστούμε πολύ.

ότι καλύτερο έχουμε δει σε παιδικό πάρτι

ευχαριστούμε για όλα.

ήταν και πάλι μαγικά όπως πριν από 10 χρόνια,

στο πρώτο μας παιδί …ΑΡΗΣ Μ.

πετάξα σε πελάγη ευτυχίας μέσα από τα έκπληκτα μάτια της κόρης μου

χόρεψα , έπαιξα , τραγούδησα , είδα ευτυχισμένα γελαστά παιδικά πρόσωπα. Ήρθα από την βάρη για να κάνω τα γενέθλια της κόρης μου ιδιαίτερα και τελικά πέτυχα να χαρίσω στην κόρη μου το πιο γλυκό κομματάκι ΠΑΖΛ της ζωής της

Όπως πάντα σταθεροί στην ποιότητα των πάρτι & στην αξία του παιδιού.!!

Συγχαρητήρια 7 πάρτι συνεχόμενα στα 2 μου παιδιά.!

Ήταν Φανταστικό,ξεχωριστό,ότι καλύτερο.

Οι φίλοι του Θεμιστοκλή έφυγαν ενθουσιασμένοι,ζητώντας από τους γονείς τους να κάνουν και αυτά εδώ το πάρτι τους . Ο χώρος είναι επίσης ξεχωριστός και διαφορετικός από τους συνηθισμένους προσωπικό υπέροχο , ασχολούνται με τα παιδιά με διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες . Ήταν υπέροχα Μπράβο σας.

Περάσαμε πολύ πολύ όμορφα. Το event

μας ενθουσίασε .! Μικροί και μεγάλοι το απολαύσαμε σας ευχαριστούμε πολύ.

Πολύ ενδιαφέρουσα γιορτή με ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό

Ευφάνταστη γιορτή που μένει για καιρό.!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη εξυπηρέτηση σας αλλά και την ευγένεια σας.!!!

Σίγουρα θα ξανακάνουμε τα γενέθλια μας σε εσάς .!!! Να είστε πάντα τόσο καλοί σαν ομάδα για να είστε τόσο αποτελεσματικοί.!

Πέρασα ωραία.! ευχαριστούμε για όλα.!

Ήταν όπως τα συμφωνήσαμε. Θα τα ξαναπούμε.

Πρώτη φορά στην Αθήνα έτυχε να γιορτάσουμε τα γενέθλια του γιου μου.

Μου άρεσε πολύ που υπήρχε κοπέλα να απασχολεί και να είναι δίπλα στα παιδιά μας ! Επίσης μεγάλη έκπληξη το κάδρο με τις χειρόγραφες φωτιζόμενες ευχές. Πολύ εντυπωσιακό. Σας ευχαριστώ όλους γιατί αυτή ημέρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και για λίγο ξεχάστηκα.

Δεν έχουμε λόγια....

Το πάρτι του μικρού μας Στρατή ήταν πραγματικά κάτι πολύ παραπάνω από αυτά που φανταζόμασταν , ότι θα συμβούν όταν μας παρουσιάζατε την ημέρα που κλείσαμε το πάρτι μας εδώ, στο παραμύθι. Είστε όλοι σας ευγενέστατοι και πολύ συνεργάσιμοι. Όλοι μικροί και μεγάλοι ζήσαμε το πιο παραμυθένιο και ιδιαίτερο πάρτι της ζωής μας. Τα παιδάκια μας το καταχάρηκαν και έφυγαν όλοι ενθουσιασμένοι.! Σας ευχαριστούμε για όλα.

Από τόσο υπέροχους Ανθρώπους

δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο όλα όσα έζησε η κόρη μας, ήταν βγαλμένο μέσα από τις ψυχές σας, την απέραντη αγάπη σας για τα παιδιά και την ευγένεια σας. Να σας δίνει ο θεός δύναμη να συνεχίσετε το έργο σας

Το πάρτυ του Αλεξάνδρου

Θα μείνει αξέχαστο και σε εμάς και στους καλεσμένους μας. Ήταν παραπάνω από υπέροχα! Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό,την καθαριότητα,το φαγητό και τα shows. Θα τα πούμε του χρόνου!

Ωραίος χώρος

Άνθρωποι με φαντασία και χαμογελο!!! Όλα εξαιρετικά!!ευχαριστουμε θερμά!

Τα πάρτυ στο Παραμυθι είναι μαγικά

Δεν υπάρχουν άλλου αυτά τα θεάματα, η εξυπηρέτηση, η ποιότητα του χώρου. Τα παιδιά νιώθουν και είναι οι πρωταγωνιστες!

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ

Για έβδομη συνεχόμενη χρόνια, ερχόμαστε απο Αυλίδα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του παιδιού μας.αυτο που προσφέρετε στα παιδιά μας είναι ανεκτίμητο!!! Περάσαμε όλοι υπέροχα μικροί και μεγάλοι!! Σίγουρα θα τα ξαναπούμε! Είστε οι καλύτεροι!!!

το play στη δράση του

Στο χώρο του παιχνιδιού βρίσκεται πάντα μία παιδαγωγός, και ανάλογα τον αριθμό των παιδιών και οι ανάλογες παιδαγωγοί. Οι παιδαγωγοί μας είναι εκπαιδευμένες για την σωστή επίβλεψη των παιδιών στο χώρο του παιχνιδιού και την απασχόληση των παιδιών με ομαδικά παιχνίδια. Τα ομαδικά παιχνίδια γίνονται με βάση την ηλικία των παιδιών.Αυτή η απασχόληση προσφέρει στον συνοδό , ξένοιαστη παραμονή.