Πριν κάνεις οτιδήποτε...

Μάθε πως διαφέρουμε!

Όροι χρήσης

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Η ιστοσελίδα μας συλλέγει δεδομένα για να λειτουργεί σωστά και να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Κάποια από αυτά τα δεδομένα τα δίνετε εσείς απευθείας, π.χ. συμπληρώνοντας μια φόρμα. Μερικά τα συλλέγουμε καταγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο εκτελείται μια διεπαφή μεταξύ εσάς και της ιστοσελίδας μας, π.χ. με την χρήση cookies, και λαμβάνουμε αναφορές λαθών ή τρόπους χρήσης δεδομένων από το λογισμικό της συσκευής σας. Επίσης συλλέγουμε δεδομένα από τρίτους (συμπεριλαμβανομένων και άλλων εταιρειών). Για παράδειγμα συνδυάζουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε με δημογραφικά δεδομένα άλλων εταιρειών. Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων για να μας βοηθήσουν να εξακριβώσουμε την τοποθεσία σας και την IP διεύθυνση, ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες στην περιοχή σας. Τα στοιχεία που συλλέγουμε εξαρτώνται από τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε.

Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Υπάρχουν 3 βασικοί σκοποί για τους οποίους συλλέγουμε δεδομένα. Για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας και την βελτίωση της, για να αποστέλλουμε αλληλογραφία, συμπεριλαμβανομένης και διαφημιστικής αλληλογραφίας, και για να προβάλουμε διαφημίσεις. Για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους 3 αυτούς σκοπούς, συνδυάζουμε δεδομένα από διαφορετικές υπηρεσίες, ώστε να σας παρέχουμε απρόσκοπτα και προσαρμοσμένες στα μέτρα σας υπηρεσίες. Με την αποστολή οποιασδήποτε φόρμας βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας, δίνεται και την συγκατάθεση σας τα στοιχεία που έχετε εισάγει να χρησιμοποιηθούν για τους προαναφερθέντες σκοπούς.

Διανομή των πληροφοριών σας

Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με την συγκατάθεση σας ή αν είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή ή για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε υπηρεσία ζητήσατε ή εγκρίνατε. Για παράδειγμα, μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με τρίτους όταν εσείς μας το ζητάτε. Όταν δίνετε στοιχεία για την ολοκλήρωση μιας πληρωμής, θα διανέμουμε τα δεδομένα στην οντότητα που θα αναλάβει την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με τρίτους που λειτουργούν για λογαριασμό σας για τους σκοπούς που περιγράφονται σε αυτήν την πολιτική δεδομένων. Για παράδειγμα εταιρείες που έχουμε προσλάβει για να αναλάβουν την εξυπηρέτηση των πελατών μας, ή εταιρείες που έχουν αναλάβει να θωρακίσουν τα συστήματα μας από διαδικτυακούς κινδύνους κ.λ.π. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι εταιρείες αυτές είναι υποχρεωτικό να συμφωνήσουν με τους όρους της πολιτικής μας, ώστε να προστατευθεί η ιδιωτικότητα των δεδομένων σας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε διευκρίνυση για την πολιτική μας μπορείτε να επικοινωνείτε στο:

PARAMYTHI.GR Ifigeneias 39, N. Ionia Tel: ++302102711811 Email: paidotoposparamythi@gmail.com

Ι.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 39 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 14231
ΑΦΜ 099038680 ΔΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΡ.ΓΕΜΗ: 3527301000
Τηλ 2102755560