Πριν κάνεις οτιδήποτε...

Μάθε πως διαφέρουμε!
  • Καλώς Ορίσατε στο Παραμύθι
  • Γενική Είσοδος & Ημέρα Θεάτρου(Πέμπτες)
  • Πως φτάσαμε έως σήμερα ?
  • Φωτογραφίες των χώρων μας
  • Ο χώρος του Παιχνιδιού
  • Τι είπαν για το πάρτι τους οι τελευταίοι διοργανωτές

Όλοι για ένα παραμύθι ζούμε.. την αλήθεια την ξέρουμε.

Κύριες και Κύριοι σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας, στο ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ.
το Παραμύθι προσφέρει μοναδικές και αξέχαστες στιγμές για ελεύθερο παιχνίδι στον παιδότοπο  
Μόνο κάθε Πέμπτη από τις 18:30 -21:30  και την ιδια ημέρα στις 20:30  "Ημέρα Θεάτρου. 

Τα privet παιδικά πάρτι είναι εμπλουτισμένα με παιχνίδι και θέαμα"κάθε Παρασκευή Σάββατο & Κυριακή

Η αναλυτική μας ιστοσελίδα είναι φιλική για όλους και μπορείτε να την δείτε με το παιδάκι σας . 

Κάντε κλικ στο κουμπί "γιατί σε εμάς "δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζεστεγια το πάρτι σας και ζητήστε μας αναλυτική προσφορά σχεδιάζοντας όπως εσείς επιθυμείτε το πάρτι σας! 
Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter - στα social μας & σε ενεργούς διαγωνισμούςπου θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.
Η κράτηση θέσης δεν είναι υποχρεωτική αλλά εξυπηρετική για εσάς γιατί ο αριθμός εισερχομένων είναι περιορισμένος.

Αίτημα κράτησης θέσης (μόνο για παιχνίδι)

Αφήστε το κενό:

Τι σας προσφέρουμε εδώ κάθε Πέμπτη;

Η γενική είσοδος του παιδιού είναι 8 € και περιλαμβάνει ατομικό χυμό, ατομικό νερό, ένα μπαλόνι, και ένα χάρτινο στέμμα.  Στην επίσκεψη σας ο συνοδός έχει χρεώση 5 € και περιλαμβάνεται ένα ρόφημα ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο. 
Σε περίπτωση που αριθμός των παιδιών είναι άνω των 10 τότε πραγματοποιείται και η θεατρική παράσταση που είναι προγραμματισμένη στην ημέρα θεάτρου την εκάστοτε Πέμπτη.
Η συμμετοχή αυτή του παιδιού στην παρακολούθηση της παράστασης, είναι προαιρετική & έχει επιπλέον κόστος θέασης 5 €.
Η κράτηση θέσης δεν είναι υποχρεωτική αλλά εξασφαλίζει σε σας την είσοδο σας . Ο αριθμός των παιδιών είναι συγκεκριμένος.

Αίτημα κράτησης θέσης (μόνο για παιχνίδι)

Αφήστε το κενό:

Η ιστορία μας...

«Παραμύθι»

Μία εναλλακτική πρόταση που δεν προέκυψε τυχαία στη ζωή μας....


To 1981-1982 πραγματοποίησα και ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου ως Ομαδάρχης  - Αρχηγός σε σχολή του Υπουργείου Παιδείας. Εργάστηκα σε κατασκηνώσεις για δύο καλοκαίρια. Το κύριο επάγγελμα μου στο οποίο εργάστηκα για αρκετά χρόνια, ήταν βοηθός μικροβιολόγου. Το 1991 & 1992 απέκτησα τα 2 μου παιδιά & παράλληλα εργάστηκα  στις πωλήσεις. Το 1997  ταξίδεψα στην Αμερική και εκεί επισκέφτηκα την Disney του Orlando.

Αυτό ήταν το έναυσμα για την πρώτη εσωτερική ανησυχία-αναζήτηση.

Την 1η Ιουνίου το 1999 (πριν 18 χρόνια) μου δόθηκε η  ευκαιρία να εξωτερικεύσω αυτό το «δημιουργικό παιδί», ( που κρυβόταν καλά μέσα μου!), σε συνδυασμό με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που το καθορίζει και έφτιαξα τον πρώτο για την εποχή του , θεματικό παιδότοπο με κύριο χαρακτηριστικό ένα διαχρονικό κάστρο !
Το 2001, με την βοήθεια των παιδαγωγών που εργάζονταν στο Παραμύθι, δημιουργήσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και έμφαση στο ΠΑΙΔΙ, μικρά θεατρικά μονόπρακτα , τα οποία παρουσιάζουμε από τότε, στα πάρτι και τις εκδηλώσεις μας.

Οι αναζητήσεις, οι διαφοροποιήσεις και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα δεν έπαψαν στιγμή να αποτελούν βασική μας προτεραιότητα. Τα  επαγγελματικά ταξίδια σε Ευρώπη και Αμερική και η συλλογή ιδεών μέσα από την παρακολούθηση θεαμάτων στα μεγαλύτερα πάρκα, συνετέλεσαν στο να δημιουργήσουμε 25 θεατρικές παραστάσεις-θεάματα που ο καθένας μπορεί να εντάξει στα πάρτι  του ή να παρακολουθήσει στις εποχιακές μας εκδηλώσεις.

Σε αυτά τα 18 χρόνια έχουμε δεχτεί πάνω από 200.000 παιδιά θεατές και έχουμε πραγματοποιήσει περίπου 5000 πάρτι και 90 εταιρικές εκδηλώσεις με επισκέπτες από όλη την Αθήνα.

Με αφορμή, λοιπόν, την παραπάνω περιγραφή, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους γονείς που μας τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους , όλα αυτά τα χρόνια.

Να είστε σίγουροι πώς η εκτίμηση για τη υποστήριξη σας είναι απεριόριστη και κατ’ επέκταση αδιαπραγμάτευτη η συνεχόμενη διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε, δηλαδή ενός καθαρού, υγιεινού πρωτότυπου και με ασφάλεια , χώρου , το «Παραμύθι».

2017 με την μεγάλη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει και την ολοκλήρωση της τεχνικής υποδομής που απαιτείται , είμαστε έτοιμοι για την ανάπτυξη μας μέσω franchise.

2020 ήρθε η πανδημία και δυστυχώς τα πράγματα άλλαξαν. Μία νέα εποχή η οποία αλλάζει την ψυχολογίαΤων γονέων και τα παιδιά στερούνται την μεγάλη χαρά που προσφέρει ο παιδότοπος.

2022 αρχίζει η επιστροφή στην κανονικότητα, με πολλές δυσκολίες στην προσαρμογή της νέας εποχής. Πρωτόκολλα, δεσμεύσεις δεν μας αφήνουν ελεύθερους να προσφέρουμε την ψυχαγωγία που μέχρι τώρα ξέραμε.

Εμείς έχουμε την υποχρέωση να προσαρμοστούμε σε όλη αυτή την κατάσταση με τις δυνάμεις που διαθέτουμε.

Με εκτίμηση

Γιάννης και Ορσία Κυριακίδη

Ένα διαχρονικό κάστρο στην Ν. Ιωνία Αττικής

Κάντε κλικ σε μία φωτογραφία και πατώντας αριστερά δεξιά θα τις δείτε όλες.

το play στη δράση του

Στο χώρο του παιχνιδιού βρίσκεται πάντα μία παιδαγωγός, και ανάλογα τον αριθμό των παιδιών και οι ανάλογες παιδαγωγοί. Οι παιδαγωγοί μας είναι εκπαιδευμένες για την σωστή επίβλεψη των παιδιών στο χώρο του παιχνιδιού και την απασχόληση των παιδιών με ομαδικά παιχνίδια. Τα ομαδικά παιχνίδια γίνονται με βάση την ηλικία των παιδιών.Αυτή η απασχόληση προσφέρει στον συνοδό , ξένοιαστη παραμονή.

αυτό είναι το βιβλίο εντυπώσεων των διοργανωτών

Ήταν όλα εξαιρετικά, πολύ ωραίο περιβάλλον, άψογη εξυπηρέτηση

Χαμογελαστά πρόσωπα και ευγένεια πάνω απ` όλα, ευχαριστούμε πολύ.

ότι καλύτερο έχουμε δει σε παιδικό πάρτι

ευχαριστούμε για όλα.

ήταν και πάλι μαγικά όπως πριν από 10 χρόνια,

στο πρώτο μας παιδί …ΑΡΗΣ Μ.

πετάξα σε πελάγη ευτυχίας μέσα από τα έκπληκτα μάτια της κόρης μου

χόρεψα , έπαιξα , τραγούδησα , είδα ευτυχισμένα γελαστά παιδικά πρόσωπα. Ήρθα από την βάρη για να κάνω τα γενέθλια της κόρης μου ιδιαίτερα και τελικά πέτυχα να χαρίσω στην κόρη μου το πιο γλυκό κομματάκι ΠΑΖΛ της ζωής της

Όπως πάντα σταθεροί στην ποιότητα των πάρτι & στην αξία του παιδιού.!!

Συγχαρητήρια 7 πάρτι συνεχόμενα στα 2 μου παιδιά.!

Ήταν Φανταστικό,ξεχωριστό,ότι καλύτερο.

Οι φίλοι του Θεμιστοκλή έφυγαν ενθουσιασμένοι,ζητώντας από τους γονείς τους να κάνουν και αυτά εδώ το πάρτι τους . Ο χώρος είναι επίσης ξεχωριστός και διαφορετικός από τους συνηθισμένους προσωπικό υπέροχο , ασχολούνται με τα παιδιά με διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες . Ήταν υπέροχα Μπράβο σας.

Περάσαμε πολύ πολύ όμορφα. Το event

μας ενθουσίασε .! Μικροί και μεγάλοι το απολαύσαμε σας ευχαριστούμε πολύ.

Πολύ ενδιαφέρουσα γιορτή με ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό

Ευφάνταστη γιορτή που μένει για καιρό.!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη εξυπηρέτηση σας αλλά και την ευγένεια σας.!!!

Σίγουρα θα ξανακάνουμε τα γενέθλια μας σε εσάς .!!! Να είστε πάντα τόσο καλοί σαν ομάδα για να είστε τόσο αποτελεσματικοί.!

Πέρασα ωραία.! ευχαριστούμε για όλα.!

Ήταν όπως τα συμφωνήσαμε. Θα τα ξαναπούμε.

Πρώτη φορά στην Αθήνα έτυχε να γιορτάσουμε τα γενέθλια του γιου μου.

Μου άρεσε πολύ που υπήρχε κοπέλα να απασχολεί και να είναι δίπλα στα παιδιά μας ! Επίσης μεγάλη έκπληξη το κάδρο με τις χειρόγραφες φωτιζόμενες ευχές. Πολύ εντυπωσιακό. Σας ευχαριστώ όλους γιατί αυτή ημέρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και για λίγο ξεχάστηκα.

Δεν έχουμε λόγια....

Το πάρτι του μικρού μας Στρατή ήταν πραγματικά κάτι πολύ παραπάνω από αυτά που φανταζόμασταν , ότι θα συμβούν όταν μας παρουσιάζατε την ημέρα που κλείσαμε το πάρτι μας εδώ, στο παραμύθι. Είστε όλοι σας ευγενέστατοι και πολύ συνεργάσιμοι. Όλοι μικροί και μεγάλοι ζήσαμε το πιο παραμυθένιο και ιδιαίτερο πάρτι της ζωής μας. Τα παιδάκια μας το καταχάρηκαν και έφυγαν όλοι ενθουσιασμένοι.! Σας ευχαριστούμε για όλα.

Από τόσο υπέροχους Ανθρώπους

δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο όλα όσα έζησε η κόρη μας, ήταν βγαλμένο μέσα από τις ψυχές σας, την απέραντη αγάπη σας για τα παιδιά και την ευγένεια σας. Να σας δίνει ο θεός δύναμη να συνεχίσετε το έργο σας

Το πάρτυ του Αλεξάνδρου

Θα μείνει αξέχαστο και σε εμάς και στους καλεσμένους μας. Ήταν παραπάνω από υπέροχα! Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό,την καθαριότητα,το φαγητό και τα shows. Θα τα πούμε του χρόνου!

Ωραίος χώρος

Άνθρωποι με φαντασία και χαμογελο!!! Όλα εξαιρετικά!!ευχαριστουμε θερμά!

Τα πάρτυ στο Παραμυθι είναι μαγικά

Δεν υπάρχουν άλλου αυτά τα θεάματα, η εξυπηρέτηση, η ποιότητα του χώρου. Τα παιδιά νιώθουν και είναι οι πρωταγωνιστες!

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ

Για έβδομη συνεχόμενη χρόνια, ερχόμαστε απο Αυλίδα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του παιδιού μας.αυτο που προσφέρετε στα παιδιά μας είναι ανεκτίμητο!!! Περάσαμε όλοι υπέροχα μικροί και μεγάλοι!! Σίγουρα θα τα ξαναπούμε! Είστε οι καλύτεροι!!!

ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΙΜΟ

Ήρθαμε από τον Άλιμο για το πάρτυ της κόρης μας, ήμασταν 70 άτομα και όλοι είπαν μόνο τα καλύτερα. Περάσαμε τέλεια ήταν απίστευτα όλα. Μπράβο σας. Να είστε καλά και να διασκεδάζετε τα παιδιά μας σας ευχαριστούμε πολύ.